Känslor

Jag kom hem för ca två timmar sedan till en tom lägenhet. Inte tom på grejer, men känslomässigt tom. Älsklingarna har åkt norrut så jag är ensam, men på torsdag åker jag också norrut! Jag har varit hos syster i Övik från igår till idag och haft folk runt mig hela tiden, speciellt min busiga lilla systerdotter som ville vara i mosters famn hela tiden :) Så det blev en omställning att komma hem till en tom lägenhet. Men det ska gå bra det här! Jag lagade till en bit lax och gjorde klyftpotatis när jag kom hem ikväll, så nu har jag tre färdiga matlådor. 
Helgen var mycket trevlig. Igår kväll hängde jag med storasyster och två andra tjejer. Vi tog ett eller två glas vin hemma, sedan gick vi ut en sväng på public. Jag och syster gick hemåt vid halv tolv, det räckte gott och väl :) Idag har jag busat med den här söta lilla tjejen på fotot så nu klarar jag mig tills jag träffar henne om två veckor igen.
 
 
Lykke har blivit så stor nu att det går att ta selfies tillsammans :) Lite suddigt, men övning ger färdighet!
 
 
 
På fredag kväll hade jag och J myskväll. Vi köpte mjölkchoklad och jordgubbar och gjorde chokladfondue. Mmmums! Jag älskar att göra chokladfondue och doppa olika frukter/bär. 
 
Sammanfattningsvis har helgen varit full av känslor. Trevliga, roliga känslor, men också tråkiga känslor eftersom älsklingen åkte i lördags och jag vet att jag blir ensam i flera veckor framöver. Inte bara det, jag saknar både J och Nila varje dag!
 
 
 
 
 

Grönt är skönt

Varit hemma idag igen pga förkylningen. Jag tror att själva förkylningen börjat släppa men att jag dragit på mig bihåleinflammation som däremot inte riktigt vill ge sig. Har haft tryck kring ögonen och kinderna idag, vilket är typiskt när det är bihålorna som spökar. Är lite täppt från och till, kändes bättre ett tag på dan men det kom tillbaka nu på kvällen. Grr...blir så less och framförallt uttråkad när jag inte kan göra något. Är ju van att träna och nu har min energi - den lilla som finns när man är förkyld - ingenstans att ta vägen. Då får jag massa idéer istället, men det är inte heller bra för jag har inte råd att köpa något just nu. Jag får massa idéer på inredning, tittar på inredning på nätet och drömmer om allt jag vill ha! Men jag ska på en resa snart, så när jag får lust att handla massa saker tänker jag bara på det :)
 
Jag tog iaf tag i en sak som jag funderat på ett tag. Jag hängde upp fågelburen. Vi har ingen fågel, men det är ju modernt med fågelburar av den gamla sorten som inredning. Min fågelbur är från Åhlens.
 
 
Den får hänga i "gröna hörnan" i vårat vardagsrum. Just nu har jag värmeljus i buren, men jag tror jag vill ha en blomma i den. Jag har för tillfället ingen blomma som passar i den så det blir att införskaffa. Jag skulle vilja utöka gröna hörnan med fler blommor av den större modellen. Det starka ljuset på bilden är från bordslampan Modelli. Det ser ju inte riktigt ut sådär på riktigt, det blir ett varmare och inte lika starkt ljus. På ena hyllan på blompallen placerade jag en värmeljusstake. Det är så mysigt att ha endast värmeljus tända också, men då blir det förstås lite mörkare i rummet :)
 
 

Sommarfavoriter

Stannade hemma idag för att förkylningen jag drog på mig förra veckan ska gå över fortare. Vaknade flera gånger inatt av att det kliade jättemycket i halsen, och inte hjälpte det att hosta :( Jaja så är det, bara att vänta ut. Då har jag iaf haft tid att sitta vid datorn och kolla upp vad jag och J kan hitta på för roliga saker på våran resa i augusti. Los Angeles har en hel del skoj att bjuda på och det finns massor av bra matställen vi måste prova. Vi älskar ju god mat, men det blir väl en del strandhäng och kanske någon shoppingrunda också. Det är ju otroligt stort så vi får se vad vi hinner med :) Jag har börjat kika lite på Las Vegas också, men där kommer vi inte hinna med lika mycket eftersom vi tänkte besöka grand canyon en hel dag. Death Valley ska ju också vara något att se, men då går ytterligare en dag bort, så vi får se hur det blir med det. 
 
 
 
Gjorde en smoothie på frysta bär och frukter med lite yoghurtkvarg vaniljsmak för ca 1 timme sedan. Konsistensen blir nästan som glass eller sorbet och eftersom frukterna är söta i sig behövs inget tillsatt socker. Riktigt somrigt och mumsigt!
 
För någon vecka sedan hittade jag körsbär i matvarubutiken och var såklart tvungen att köpa det. Då blev det en av mina favoriter som jag och J brukar göra ibland på fredag eller lördagkväll - fruktsallad med vaniljkvarg :)