Vägen mot Nirvana

 
Nu har vi hunnit vara hemma lite mer än en vecka efter våran julvistelse i Kiruna. Här hade det inte kommit någon snö än när vi åkte upp, men där var skogen och älven täckt av vit krispig snö. Tog några bilder av himlens vackra skådespel när solen tappert kämpade för att visa sin närvaro bakom bergen. Men än är det för tidigt och i december kan man bara ana ljuset ifrån solen där uppe. 
 
När vi kom hem igen var det riktig vinter här med. Vitt på marken och kylan bet mer i kinderna. Det har snöat flera dagar så nu kan man till och med åka skidor om man vill, men det vill inte jag. Jag vill flytta och vilken tur då att det är den här veckan vi flyttar in i huset. Nu börjar det synas på riktigt här i lägenheten också att dom som bor här ska flytta. Tråkigt och lite jobbigt att packa, men vi vet ju vad som väntar :) 
Så fort vi har kommit på plats kommer det bilder här på bloggen. Jag har så mycket projekt på gång och är väldigt förväntansfull. Jag vet att det bara är jag som kan göra mina projekt till verklighet, så jag måste lägga min tid och energi på det så fort vi kommit in i huset. Det känns riktigt roligt! 
 
Jag har inga nyårlöften utan brukar sätta upp mål för mig själv. Mål som jag ska lyckas uppnå under året. Det här året har jag lite hemliga mål, som jag kommer hålla för mig själv men såklart dela med min livskamrat så han vet vad jag håller på med. Jag kan säga så mycket som att det handlar om personlig utveckling och självförverkligande. Årets ledord för mig kommer vara mod och drivkraft.