Höstspöken

 Happy halloween på er...eller vad man nu säger. Idag har jag inte sett ett enda spöke och ingen fastnade på bild heller. Jag, J och Nila åkte ut till våran favorit "rastplats" och jag tog med kameran för att leka lite med inställningarna. Förra gången visste jag inte hur jag skulle frysa Nila på bilderna, men efter att ha läst lite och grejat lite med kameran så gick det bättre idag. Men när jag är ute i naturen ser jag alltid en massa färger och former som jag gärna fotar, så det blev inte bara hundbilder utan det blev en hel del naturbilder också. Jag kan inte få nog av hösten, den är så vacker! Tur att det går att spara den på bild iaf :)
 
Idag blir det inget särskilt halloween-firande hos oss, utan vi har valt att gå och se den senaste Bond-filmen "Spectre". Så om en timme sitter vi biosalongen och förhoppningsvis är filmen bra. Den var ganska lång - 2,5 timmar. Senare ikväll blir vi bara hemma och kollar på "så mycket bättre", fast vi kanske tar en runda med bilen på stan och spanar efter spöken :) 
 
 
 
 
 
En blöt men glad kompis 
 
 
 
 
 
 
 

Vad vore livet utan färg?

Sådär! Ny färg i håret, känns såå skönt att slippa utväxten! Det blev mörkare i botten och ljusare slingor på, så att det ser lite solkysst ut :) Blev inte jättebra bilder igår när jag fotade, men jag är iaf jättenöjd och det ser väldigt naturligt ut. Min största skräck var att det skulle bli randigt eftersom jag ville ha ljusare slingor i ett mörkare hår men det blev det absolut inte, så tummen upp och återbesök när utväxten börjar kika fram igen :)
 
 
Åååh vad jag längtar till värmen nu när det börjar bli kallt här hemma i Sverige. Vintern är mysig på sitt sätt men när det till och med är kallt i lägenheten så är det inte roligt :( Slänger in en härlig nild på solnedgången i Los Angeles. Ett ögonblick att njuta av. Älskar färgerna i bilden, helt underbart. Ännu bättre i verkligheten.
 
 
 
 

Misstag gör vi allihopa

Igår var det någon som hade tid hos frisören, men inte var det jag. Jag lämnade föreläsningarna på universitetet ca en timme före avslut och promenerade målinriktat till salongen. Kom i tid och satte mig ner och väntade. När klockan var tio minuter över inbokad tid såg jag inte skymten av min frisör, men jag såg däremot en annan kvinna sitta i stolen med färg i håret. Jaja tänkte jag, hon slänger väl i min färg medan och kör någon effektiv variant av två flugor i en smäll. Jag tyckte det var lite väl slarvigt av min frisör att inte ens komma fram från sitt gömställe och säga till mig att hon blivit försenad med kunden före mig. Samtidigt kände jag att min frisör nog inte är så slarvig. Det här kändes inte rätt. Plötsligt hör jag hur hon pratar med en annan personal på salongen i ett rum alldeles intill, så jag kikade in och sa "Hej! Har jag tid hos dig idag?" Hon tittar på mig förvånat och säger "Nääee..det är ju imorgon". Efter att hon kikat i datorn och konstaterat att det var idag jag hade tid så föll bitarna på plats varför jag fick så märklig känsla när jag satt där i salongen och väntade. Dock är jag fortfarande säker på att vi bestämde måndag när jag bokade tiden. Men eftersom vi letade med ljus och lykta i varsin kalender efter en tid som passade båda, så förstår jag att det blivit ett enkelt missförstånd. Jag trodde vi bestämde måndag och hon trodde tisdag. Så är det, sånt händer, men ingenting att bli arg över :) Fick en ny tid på torsdag morgon och det ska bli så skönt att få bort utväxten! Tänkte prova på att slinga lite så att det blir nyanser, känner mig less och behöver lite förändring. 
 
 
Älskar att vara brunett, men det behöver hända lite mer i håret.