Vi börjar redan nu.

Nu är det bara fem veckor kvar till jul. Idag har jag och Johan tjuvstartat genom att baka lussebullar, så ikväll blir det lussebullar och glögg till Solsidan! Jag älskar lussebullar! Det är därför vi bakade redan nu :) Hoppas bara dom är lika goda som mammas...vi har inte smakat än. Johan åkte på en lårkaka igår på innebandymatchen, så idag har vi haft en heldag hemma och passade på att även baka ett LCHF-bröd, dvs inget vanligt mjöl i. Vi hade mandelmjöl och kokosmjöl istället, och det blev faktiskt ett riktigt gott bröd. 
 
                        
Här är lussebullarna. Inte jättevackra, men antagligen jättegoda ;)
 
 
Annars sliter vi (håret av oss) här på dagarna med våra skoluppgifter och försöker bli klara till jul, så att vi kan ha lov några dagar när vi är hemma i Kiruna :) Längtar faktiskt att få åka upp, men samtidigt känns det ganska bra att vara här var det inte är någon snö än. Igår regnade det lite, idag duggade det en stund. Inte en snöflinga i sikte, men det kommer väl. Lite vill vi ju ha så att vi kan åka skidor! Skönt ändå att kunna vara ute och promenera utan att frysa sönder fingrarna när man ska byta låt i lurarna. 
 
 
Gymmet. Var och tränade på lördag eftermiddag, vilket var ett bra val eftersom jag var helt själv på nedre våningen i gymmet. Vågade till och med ta en bild då...inte för att jag är så stark än att jag vill skryta, men för att visa hur ensam jag var. Det var iaf jätteskönt, ingen som var i vägen någonstans! Då vet jag att lördag eftermiddag ska spenderas på gymmet, när alla andra är hemma och gör sig i ordning för fest. Nu är det hårdträning fram till jul! Och det är ju ingen idé att bli sämre efter jul, för då är det hårdträning inför beach 2013! 
Njuta av lussebullar kan man ju göra, men också njuta av känslan man får efter ett hårt träningspass :) Stark kropp och bra flås satsar vi på nu.
I lördags körde jag ben, och det var ett par skakiga ben jag gick hem på sen. Kan ju säga att jag inte kunde gå lika fort hem som jag gick till gymmet. Det är man får resultat ;)
 
Vi kommer med gott samvete kunna äta myyycket mat och gott till jul! 
 
 
 

Tiden rusar

Bond, James Bond.
Japp, igår var jag och Johan med några utav hans innebandypolare och kollade den nya Bond-filmen. Skyfall heter den och var faktiskt riktigt bra. Javier Bardem gjorde en bra insats som skurken, vilket antagligen höjde kvaliteten. 
 
I veckan har jag varit i umeå varje dag för att examinerat en kurs och påbörjat en annan. Inte lika intensiv vecka som det brukar vara när jag åker till Umeå, men igår kväll var jag trött ändå. Har en kort kurs nu så det blir en Umeå-vecka igen i början på december. Tiden går så otroligt fort nu, snart är det ju jul! Och jag hinner knappt uppdatera här. 
 
Elin och Sara har ju varit här i Ö-vik och hälsat på, och det var jättekul att träffa dom :) Dom sov hos Sanna och Linus, men vi hittade på saker allihopa under dagarna. 
 
                               
Vi hade en syster-dag på stan :)
 
En dag var vi och bowlade allihopa. Jag var den första som slog en strike och tog ledningen ganska stort, men när tiden var slut låg jag någonstans i mitten och slutade trea kanske(?). 
 
Hm..det är tragiskt vilket dåligt minne man har ibland. Jag antar att det inte hänt så mycket sedan de åkte hem, tiden har bara rusat iväg medan vi har pluggat och ägnat oss åt andra vardagssysslor. 
Nila har i alla fall blivit ordentligt bortskämd, så det blir nog inga julklappar för henne i år. Hon har ju tidigare fått en ny overall, men nu har hon även fått en ny bur att ha i bilen och en fusk-fårskinn att ligga och gosa på i vardagsrummet. 
 
Här ligger hon och testar sin nya bur. Stor och rymlig så att hon till och med kan rulla runt och sträcka ut sig. Bortskämd liten råtta? Näädåå...