Då var det bokat!

Resan till Los Angeles är bokad! I augusti bär det av, 17 dagar i Kalifornien :) Helgen har ägnats åt att försöka hitta bra hotell till rimliga priser, vilket vi faktiskt lyckades med. Det är inte billigt att resa i USA just nu och därför kommer jag och J ägna hela sommaren åt att jobba som djur, för att sedan kunna njuuuta på semestern! Jobbigt att det är typ 3 månader kvar innan vi åker eftersom jag längtar redan nu...men men, då har jag något att se fram emot. Det blir att leva snålt nu under sommaren alltså, äta nudlar och bröd haha...nej inte riktigt så snålt, men nästan. 
 
Trist att det börjar kittla i inredningsfingrarna nu då när jag inte har pengar till det :/ Det får bli till hösten, då ska jag satsa på inredning igen. Vi behöver ett nytt köksbord och stolar så det är väl prio ett när det gäller möbler. Sedan finns det massor av andra saker som jag mer vill ha än vad jag behöver. Fast taklampor behöver vi också, det blir ju rätt mörkt på hösten. Jag har hittat en taklampa till köket och eventuellt en till sovrummet, men jag har inte köpt dom mer än i fantasin. 
 
 
Köpte dessa roliga päron för någon vecka sedan. De var alla möjliga former och nästan som äpplen till färgen. De smakade dock päron, fast det ver inte de godaste päronen jag ätit. Minns inte vad sorten hette men jag vet att jag köpte dom på coop forum. 
 

Nu är jag fast

Idag fick jag anställningsavtalet för min tillsvidareanställning, så nu är jag fast här! ;) Det gör inte mig någonting, känns riktigt bra att ha ett fast jobb. På väg hem från jobbet gick jag in på Rummet, en inredningsbutik som har huuur mycket grejer som helst. Och fina grejer! Det är lite jobbigt eftersom jag inte har råd att köpa allt jag vill ha därifrån, men idag unnade jag mig faktiskt en fin väggkorg till hallen. Det tyckte jag att jag förtjänade med tanke på att jag fått fast jobb, för det är faktiskt MIN förtjänst att det blev så. Därför klappade jag mig själv på axeln med lite heminredning :) Bild på korgen kommer i ett annat inlägg, nu ska jag och J ut och rasta Nila i finvädret!
 
 
Nöjd tjej :)
 
 
 

Gott vin!

Jag vill tipsa om ett gott rödvin som jag och J provade för första gången för några veckor sedan. Det är ett rumänskt vin som passar lika bra en kväll framför tv'n eller i badet, som till maten :) Vi är inte några vinkännare på det sättet, men senast vi drack det var det till fläskytterfilé med potatisklyftor och det gick bra! Jag har alltid tyckt bättre om vitt vin men jag har mer och mer börjat gilla rödvin eftersom jag smakat flera goda röda viner.
 

Så nästa gång du ska handla vin tycker jag att du köper en flaska La Revedere :)