Good Hair-day

På söndag bjöd vi Sanna och Linus på middag. Maten blev bra och uppskattad, alltid kul att bjuda på middag när gästerna är nöjda :) Testade göra egen citronfromage till efterrätt och den blev faktiskt bra. Ganska mastig eftersom det innehåller mycket grädde, men jag älskar citronsmak på bakverk och liknande så det var jättebra smak! Johan gjorde den mesta utav efterrätten, så jag ska ge honom äran för den :) En väldigt lyckad middag vi lagade ihop med andra ord.
           
 
Idag har vi varit hos frisören, både jag och Johan. Jag fick ju en tid när jag fyllde år på en frisörsalong som heter Självfallet. Det bästa var att frisörsalongen ligger alldeles nedanför vår gata, så det tog bara 5 minuter att gå dit..och ja, hon jag klippte mig hos var duktig också :) Johan var till en salong på stan och klippte sig, hos en kille som vi träffade på kräftskivan. Bild på Johan kommer någon annan dag, vi har inte hunnit fixa någon till idag.
 
               
                               Vi har det bra men vill skicka massor av kramar till nära och kära! <3
 
 

Fredagsmys

Igår(fredag) lyxade vi till det med middag på scandic :) Johan ville bjuda ut mig på middag istället för att köpa något åt mig i födelsedagspresent. Vi bestämde oss för att gå ut och äta på fredag och fick lite tips av Sanna och Linus på bra matställen. Vi bestämde oss för scandic för att de hade ganska bra utbud och inte jättehöga priser. Det är trist att vara begränsade p.g.a. pengar, men vi blev väldigt nöjda med vår middag :) De hade en kvällsbuffé som bestod av lax, kyckling, kött, potatis i olika former, sallad och bröd. Vi fick kika i menyn också, men efter att vi hade tittat hur buffén såg ut bestämde vi oss för den. Det var som sagt inget beslut vi ångrar för speciellt laxen och köttet var väldigt bra. Drycken blev vitt vin, och vi kunde inte låta bli att lyxa mer med en smarrig efterrätt! 
 
 
                               
 
 
                Sanna och Linus hämtade oss vid nio och lämnade av oss hemma. Vi avslutade kvällen med att se The Hunger Games, vilket var en annorlunda men ganska bra film. Det kan man kalla fredagsmys!
 
Idag har vi varit på biblioteket en sväng, handlat lite mat och köpt insynsskydd till köksfönstret. På eftermiddan tog jag och Nila en promenad i det fina vädret. Johan var trött och har träningsvärk så han stannade hemma, men då fick Nila posera istället när vi promenerade vid hamnen. 
 
 Nere vid arenan som skymtar i bakgrunden. Det finns en gångbana runt arenan som ger en fin vy ut över havet en fin dag som denna :) Den andra bilden är tagen mot arenan från ett område som ligger i närheten. 
 

Födelsedagskalas!

                    
Idag fyller jag 25 år och det har vi firat med tårtkalas! De enda som kunde komma och äta tårta var Sanna, Linus och wilma, resten befinner sig på andra håll i Sverige. Jag är ändå glad för att det är så många som kommit ihåg mig, och jag har blivit uppvaktad hela dagen på telefon via sms och samtal :) Jag fick ju ändå fira tillsammans med min Johan, kära syster och hennes käre Linus ;) Och vovvarna såklart! 
 
 
               
                          
       
 Tack för allt! Alla presenter och gratulationer :)