Strålande Jul

 
Några dagar har gått av mitt härliga jullov och igår var det självaste julafton. En trevlig julafton blev det i år igen med alldeles för mycket julklappar som vanligt. God mat och trevligt sällskap är ändå det som betyder mest på julen. Igår var jag och Johan både med hans familj och med delar utav min. Idag ska vi till min kära mor och Micke för att äta gott och fira lite jul med dom :)
 
Det är så förbannat skönt att vara ledig och bara få göra sådant jag verkligen tycker om. Jag har tränat varje dag av min ledighet, förutom igår. Det finns så mycket tid! Och resultaten av träningen kommer smygande när man ger det tid. Annat som jag älskar är att måla, vilket jag också hunnit med och fortfarande kan ägna mig åt en vecka om jag vill :) Jag försöker hinna läsa en del också, måste passa på när jag ändå är utvilad. Under veckorna när man är inne i hamsterhjulet så är blir man ju så fruktansvärt trött och somnar nästan i boken. 
 
 
Såhär tjusigt hade jag klätt upp mig för julafton. I bakgrunden ser ni en skymt av våran fina gran :)
 

Om en vecka är det nyår så det är hög tid att fundera på nyårslöften. Jag har redan kommit på ett, men ETT löfte är för lite..tänk på att det är ett helt år, man hinner göra mycket och kan därför ha flera löften! :)
De senaste veckorna har jag blivit ännu mer äcklad av köttindustrin så därför kommer ett av mina löften vara att äta mer vegetarisk kost. Det finns mycket god vegetarisk mat som är näringsrik och även innehåller mycket protein. Det är ju viktigt i och med att jag kommer ha mål med träningen också under 2014. 
 
Det blir nog bra, jag ser fram emot ett nytt år och nya tag. Man är ju samma människa, men nyår ger en knuff så att vi kan arkivera minnena från 2013 i en låda, för att öppna en ny låda som vi fyller med nya minnen under 2014. Vilka minnen vill vi ha i lådan? Bara de bra såklart! Men det är upp till oss själva, viktigt att komma ihåg :)
 
Snaaart ska jag hämta upp Johan för avfärd mot Mami. Myyys :) Kanske blir någon fest ikväll i stan, vi får se vad vi orkar med. 
 
 
Jag och Hjärtat. En sån liten kan ge så mycket glädje.