Det blir tydligen vinter här också.

Förra helgen tog vi tåget ner till Stockholm på lördagen. Vi var inbjudna till fest hos min kompis och hennes fästman som är Johans kompis. Vi är helt enkelt kompisar. Innan festen tog vi pendeln ut till Kista och köpte en bil. Johans förra bil blev ju förstörd och vi tänkte att vi kan slå två flugor i en smäll. Vi hann precis till festen som började kl 19.00, och det var en mycket trevlig kväll :) På söndagen var vi och åt lunch med våra kompisar på ett fik som ligger nära deras hem. Det var trevligt att komma iväg en sväng men Stockholm är alldeles för stort och stressigt för min smak. 
På söndag eftermiddag körde vi hem till Ö-vik med den ny-gamla bilen.
 
Högakustenbron kvällstid
 

Annars då? Ja nu sitter jag och väntar på hela syskonskaran Sandklint <3 Elin och Sara är snart framme i Ö-vik med tåget, då kommer dom hit tillsammans med Sanna och Linus för att äta tacos, kolla hockey och eventuellt en film senare :) Vi ska få umgås nu alla tjejerna i flera dagar! Yay! :) De kommer bo hos Sanna eftersom de har större lägenhet, men idag är det middag hos oss eftersom vi ändå har kanalen som hockeymatchen går på ;P 
 
Jag testade baka macarones i förrgår, och trots att flera av dom sprack och blev väldigt sköra så blev de väldigt goda. Så mina lyckliga gäster är helt omedvetna om hur lyckliga de är som ska få smaka på dessa otroligt söta bakverk! Ganska tidskrävande projekt när man gör dom första gången. Jag måste säga att jag ändå är stolt över att ha lyckats behålla en del hela, med tanke på att jag egentligen ogillar att baka och därför inte heller är så bra på det. Men ibland har man tur när man inte har skicklighet, titta själv...
 
 Macarons med hemmagjord lemoncurd
 

Johan har åkt och bytt til vinterdäck nu, för igår snöade det och nu ser det ut såhär..
 
 
Snötäckta tak och bilar. Den blå saaben som står längst till vänster på bilden är Johans "nya" bil. Det är mysigt med lite snö, typ som det är nu. Det behöver ju inte lägga sig riktigt än, mitten av november är ganska lagom..;) 
 
Nu ska jag börja fixa taco, för snart kommer mina kära systrar!
 
 

Fullt hus

Helgen gick fort och veckan har gått fort. Kan inte tänka mig att det är torsdag imorgon redan, men tydligen är det det. På lördag åker jag och Johan till huvudstaden för lite party :) Innan dess ska lite skoluppgifter hinna bli färdiga, måste på stan och köpa en present, Sanna och Linus ska bli bjudna på mat hos oss, vi ska träna, sova, och hinna gosa med Nila. Oj oj..känns som att två dagar inte kommer räcka. Nila får ju nog med kärlek ändå, så hon kan gott vara utan någon dag ;) 
Jaja, nog om det...
Vi hade gäster här från fredag till måndag. Trevligt att träffa familjen! Även om det inte var min familj. Jag längtar till jul, för då får jag träffa mami och papi! Elin och Sara får se till att hälsa på innan :) Ska bli kul att träffa Alla nära och kära till jul, saknar ju även kompisar och såklart mina tre småkusiner :) 
 
På fredag var jag med Johan till Hörnefors och kollade hans innebandymatch. Mina svärmisar kom dit och sedan åkte vi hem till oss tillsammans. Sofie och Micke kom senare på kvällen, för de hade stannat i Umeå ett tag. På lördag var vi på stan en sväng, käkade lunch och sedan  begav vi oss till Köpmanholmen för att se Johans andra innebandymatch. Det blev thaimat till middag innan hockeymatchen vi hade biljetter till på kvällen. 
 
 
 
MODO spelade mot Frölunda. Det var fullsatt på arenan och riktigt bra stämning innan matchen med små lampor som blinkade överallt i publiken.
 
På söndag var vi en sväng på stan igen, käkade lite mat och for sedan upp till Varvsberget för att kolla in Ö-vik uppifrån. Det var blåsigt och kyligt ute, så vi stannade inte så länge där uppe, utan åkte hem och åt fruktsallad istället :) På kvällen var vi på bio och tittade på den nya komedin "Ted". Den var faktiskt riktigt roligt, jag skrattade nästan så jag grät i scenen där Mark slåss med Nallebjörnen Ted. Sevärd om man gillar komedi :)
Helgen gick som sagt fort, och på måndag morgon åkte gästerna tillbaka till Kiruna.
 
Nåja, vi lär ha fullt upp här fram till jul så tiden kommer nog gå fort. Igår såg det förresten ut såhär när jag klev upp...
 
 
 
Inga jättemängder snö direkt, men snöflingorna var stora och på kvällen blev det halt på vägarna. Idag är det ingen snö på marken, men det har regnat hela dagen. 
 
 
 

Lyx

Snart är det helg igen! Härligt :) Vi får besök från Kiruna den här helgen, det ska bli kul! Mina svärmisar och Sofie och Micke kommer. Johanssons kan man säga, de heter ju alla likadant ;)
 
Vad har vi gjort då sen förra helgen? Ja vi har myst förra lördagen. Käkade tacos, kollade hockey, toge ett eller två glas vin, drack kaffe, och spelade sällskapsspel..allt tillsammans med Sanna, Linus och vovvarna såklart. 
Jag tycker den här bilden är en ganska bra sammanfattning.
 
 
Här ser ni hur trevligt vi haft det. När vi spelade körde par mot par och fick vinna varsin gång, så rättvist var det också. 
 
På tisdag var jag hos naprapaten igen och den här gången känner jag faktiskt en viss skillnad längst ner på vänster sida av ryggen. Har varit ganska öm där när jag vridit, böjt kroppen och även ibland när jag gått. Har varit mindre öm igår kväll och idag, så förhoppningsvis har det hjälp med behandlingen och att det fortsätter vara bättre. Har lite känningar än ibland, men känns ändå mycket bättre att kunna vrida överkroppen utan att det gör ont. 
På tisdag var jag också och hämtade våra nya kaffekoppar som hade kommit in på Mio. Såhär snygga är dom...
 
 
Sugen på kaffe, någon?
 
Och idag fick vi lyxa, för Sanna och Linus bjöd oss på middag! :) OCH en smarrig efterrätt! Kan det bli bättre? Ne det tror jag inte. Vi fick en ny upplevelse, nämligen jättegoda köttfärsspett med sallad, bröd, ajvar och turkisk yoghurt till. Har aldrig ätit det förut, men äter det gärna igen :) Till efterrätt fick vi chokladmuffins och kaffe...
 
 
Avundsjuk?
 
Imorgon är det plugg och träning som gäller..och lämna igen böcker till biblioteket! De är föresenade och jag hade fått en varning på mailen. Så slarvig ska man inte vara. På fredag är det också plugg och träning som gäller, och på kvällen har Johan innebandymatch borta. Kanske följer med och kollar för det var inte så långt borta. Resten av helgen är vi upptagna med att underhålla gästerna ;)