På gång

Det händer lite spännande grejer nu men samtidigt känns det som att tiden går så sakta. Jag sitter här vid datorn med lätt huvudvärk och snart är det dags för postkodmiljonären och sedan idol. Imorgon styr vi mot Övik och äntligen får jag träffa syrran med familj och mamma som är där på besök!
Fick hem lite foton idag som jag skickade in för framkallning, men formatet blev inte som jag tänkt mig på flera av dom. Några blev bra och några ska jag faktiskt rama in och hänga på en vägg någonstans. Nu ska jag koka mig en kopp te och slå mig ner framför tv'n. Och äta godis.
 
 

Äta hälsosamt?

Spenat är ett blad som får vara med i vardagen numera. Spenat i all ära men variation förnöjer. Hittade urkärnade kalamataoliver med nedsatt pris på coop igår, och det råkar faktiskt vara just den sortens oliv jag gillar. Lite spenat, några oliver, en stänk olivolja och ett varv med svartpepparkvarnen så har man en enkel, nyttig och god sallad. 
 
 
Nu ska jag sätta mig ner och kolla på fotbollsgalan och be J massera nacken. Jag har haft lite besvärligt idag, men det blir nog bättre med lite massage :) Imorgon eftermiddag/kväll är det någon typ av AW. Hela jobbet är inbjuden och jag har egentligen ingen lust att gå. Tänkte att jag går dit och  äter mat, men stannar nog inte så länge.
 

En riktig pudding

 
Provat nya proteinpuddingen? Det har jag gjort. Den finns i smaken Caramel och Choklad, men min favorit är caramel :) Helt okej faktiskt. Det är sötningsmedel i den och jag är ju lite sådär för sötningsmedel, men den smaken tar inte över helt utan puddingen smakar faktiskt caramel också. Jag brukar känna smaken(eller bismaken?) av sötningsmedel ganska tydligt och gillar det inte, men den här puddingen funkar ändå att ta som mellanmål eller på kvällen någon gång då och då. 
 
Igår var jag i Stocholm på utbildning och kom hem lagom till Idol. Åkte ner redan på torsdag eftermiddag och var ut och käkade med kollegorna på kvällen. Sedan drog vi oss tillbaka till hotellrummen och det kändes så lyxigt att få ha ett hotellrum för sig själv :D Och hotellfrukosten på morgonen sen då - mums! Kul att vara i huvudstaden en stund, men det är så skönt att få komma hem till lugnet igen.
 
 
Idag var jag och J en sväng på hemligt uppdrag och vi har fler uppdrag att uträtta nästa vecka. Känns så jobbigt att behöva vänta när man har något framför sig, men det är samtidigt roligt att ha något att vänta på :)
Nu ska jag klyfta lite potatis och slänga dom i ugnen, sedan blir det helstekt kyckling med klyftpotatis och sås! Och vi har inhandlat massa frukt, lussebullar och glögg som vi ska njuta av ikväll. Oj oj vad vi äter i det här huset!
 
 
Ännu finns några hösttecken kvar men snart har alla löven fallit av träden och vinterkylan tar död på det sista som är kvar av hösten.