Just do it

 
Träningsvärken i benen från benpasset i förrgår gör sig verkligen påmind idag, men trots det tog jag en runda på 4,8 km i spåret. Lyckades få lite bättre tid än förra gången, trots rätt så stumma ben. För att göra cardion rolig måste jag hela tiden tävla mot mig själv, vilket jag gör genom att försöka få bättre tid varje gång jag går/springer en viss sträcka. Det håller igång min motivation.
Sedan jag fotade mig i april märker jag en viss skillnad på formen. Det är också en motivation till att fortsätta på samma spår som jag är på, men även det att jag har mycket energi och mår bra på insidan också.
 
 
 
Texten på linnet syns lite svagt på bilden, men är lite tydligare i verkligheten. Köpte linnet på stadium för några veckor sedan och jag tycker det är så härlig kvalitet! Fin färg också och en bra text som jag kan stå för "No change without challenge". Prislappen låg på 149 kr om jag minns rätt. 
 
 
Sprang en sväng på stan idag och hade då på mig den här snygga och sköna tröjan från Superdry. Passar perfekt till svarta Jeans! Vädret har pendlat lite här i Kiruna, men just då när jag var till stan så var det väldigt varmt och skönt, senare mot eftermiddan kom en regnskur + åska. Vad jag köpte osv. får ni veta nästa gång.
 
 
 

Bra och omtänksam hudvård/hårvård

Den här veckan är som julafton! Idag fick jag två paket som jag beställt. Det ena innehöll kläder och det andra innehöll hårvårdsprodukter och en handkräm från Burt's bees. Jag väntar på ytterligare två paket som förhoppningsvis kommer i veckan..och vad dom innehåller får ni veta när jag fått dom :) 
Ska bli intressant att testa shampot och balsamet från Burt's, men innan jag gör det ska jag använda upp det jag har. Handkrämen har jag provat idag. Först tänkte jag att den var väldigt fet och har en speciell doft som liknar mandelmassa. Efter att ha haft den på ett tag gick den in i huden och vilka lena händer sen! Den tar jag med till jobbet, för min handkräm där börjar ta slut.
 
 
 
Varför välja Burt's? 
Jag tycker att symbolerna nedan, som finns på Burt's förpackningar är väldigt talande. Jag är väldigt nöjd med ett läppbalsam jag har därifrån och den nya handkrämen verkar ju också göra det den ska. 
 
 
 
När jag var på semester handlade jag två produkter från Body shop. Det ena är en härlig body puree att smörja in kroppen med. Den doftar jordgubb och känns en aning kletig direkt efter att man smort in sig, men samtidigt svalkande och tunn. Efter en stund lägger den sig och då blir huden bara len och skön. Det andra är en ögonkräm som ska appliceras kring ögonen morgon och kväll. Har inte direkt märkt någon effekt än, men jag använder mest ögonkräm för att ta hand om huden kring ögonen. Känns som att huden utsätts för mycket slitage när man använder smink, tvättar, gnuggar och torkar kring ögonen med handduk. 
 
 

Mat i stora fat

I morse åt jag något som jag inte ätit på länge, nämligen keso och avocado på hårdbröd. Det är så gott! Jag är inte mycket för frukost, men när jag är ledig kan det vara mysigt att sitta i lugn och ro och mumsa i sig något gott. Jag är väldigt hungrig på morgonen, men blir fort mätt, så mina frukostportioner är inte dom största. Kaffe är dock obligatoriskt.
 
 
 
 
 
De senaste dagarna har handlat till stor del om mat för mig. I söndags gjorde jag efterlängtad linssoppa och det blev jättegott. Det är god, enkelt och billig mat. Perfekt mat att göra en stressig dag eller bara när man inte känner för att stå länge vid spisen. 
 
 
I måndags blev det improviserad matlagning eftersom jag och J hade massa annat för oss hela dagen och vi glömde att planera dagens middag. Det blev bra trots det och slutade med laxfilé, ugnsbakad potatis, sötpotatis, rödbetor och morot med en klick creme fraiche som blandats med en påse dressingmix.
 
 
Idag provade jag ett nytt recept från min nya lilla kokbok med vegetariska recept. Munksoppa heter soppan som syns nedan. Ganska enkel att göra bara man hittar ingredienserna. Jag letade både på ICA och Coop efter tamarindpasta utan resultat. Det är en asiatiskt ingrediens och som tur är har vi en liten matvarubutik här i stan som bara säljer asiatiska matvaror. Tidigare idag åkte jag förbi där och hittade äntligen den sista ingrediensen. Jag var så nyfiken på denna soppa så jag var bara tvungen att laga den idag. Den fick tummen upp både av mig och J, så det kommer nog bli en repris någon gång framöver. Dessutom har jag en hel flaska tamarindpasta att använda upp nu. 
 
 
Förutom tamarindpasta innehåller soppan nudlar, tofu, champinjoner, haricots verts, chiliflakes, limesaft, grönsaksbuljong, soja och honung.