Sista rycket :)

 
Julgranen åkte fram för en vecka sedan och klapparna ligger och mognar där under. Nu är det inte länge kvar till julafton och allt julmys :) Här hemma i Ö-vik pluggar vi på för fullt och fixar det sista innan vi ska åka till vårt andra hem Kiruna. Resväskorna ska packas, lägenheten ska städas och Nila ska hinna få en ny frisyr. Det känns som att det blir fullt upp med tanke på att vi ska hinna plugga, träna och göra de andra vardagliga sysslorna också. Men nu längtar vi så mycket till alla i Kiruna, så det känns inte ens jobbigt att ha mycket att göra!
 
 
  
 
Fotade museet nedanför oss en dag när jag gick hem från gymmet. Juligt och snöigt :) Nu har det blivit ordentlig vinter här också, och det bara fortsätter snöa! Vi får hoppas att tåget inte är inställt på onsdag när vi ska åka. Det är första gången Nila åker tåg i vuxen ålder, så vi får hoppas att det blir en smidig tågresa. Vi vill ju inte att
det ska vara en traumatisk upplevelse för vår lilla råtta :) 
 
Ett foto mot stan, parken som är mittemot museet. Det är lite jobbigt att all snö har kommit samtidigt, men nu finns det mer än tillräckligt för att åka skidor iaf. Så vi får väl ta en skidtur här efter jul, för Johan har ju inte provat sina nya skidor än heller. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jul igen :)

Var ett tag sedan jag uppdaterade, men jag har helt enkelt glömt bort att göra det i alla stress. Julstress skulle man kunna kalla det. Även om jag inte behöver baka, laga julmat och alla klappar är köpta, så känner jag ändå julstress. Det är för att jag måste hinna slänga ihop ett gruppvägledningsprogram innan jul. Har börjat spåna på övningar iaf som jag ska utsätta några offer för där uppe i Kiruna ;D Förhoppningsvis är det inte hemskt, utan roligt att göra övningarna. Tänkte att jag måste testköra programmet innan vi har seminarium på det i Umeå i januari. Är ganska mycket planering och pusslande när man ska göra ett program som sträcker sig över flera träffar med klienter, men samtidigt kul, så det ska nog hinna bli klart :) 
 
Jag har hunnit vara förkyld en vecka och i Umeå en vecka sedan förra uppdateringen. Nu är jag frisk, och de andra i hushållet är också friska. Nila var till veterinären igår och vaccinerade sig och kollade öronen, men det var ingen öroninflammation. 
 
Snöat har det gjort. Och gör fortfarande! Det blir ju snart lika mycket snö som i Kiruna..blää. Är säkert en dec. snö på vårat balkongräcke. Nåja, då kan vi ju börja åka skidor iaf :) På tal om Kiruna...nu är det bara en och en halv vecka tills vi åker upp. Jag längtar varje dag! Har aldrig längtat till Kiruna på det här sättet, men det är endast för att mamma och pappa är där! Eller ja, inte endast, finns ju andra människor jag längtar efter också :) 
 
Kan slänga in lite bilder som jag tagit senaste tiden, bara för att göra inlägget lite roligare...
 
Vardagsrummet från två håll
 
 
Köket
 
 
 
I julens tecken
 
 
 
Och till sist en bild som jag hunnit göra...
 
Angelina Jolie