Förändring är bra för själen

Äntligen har jag tid att sitta ner i soffan. När jag varit igång hela dagen uppskattar jag soffan så mycket mer :) Älsklingen har åkt på bortamatch och kommer inte hem förrän i natt. Mamma var förbi mig tidigare idag och vi tog med oss Nila och gick ut i det underbara vädret. Sol och -2 grader ute, en hel timme promenerade vi. När hon sedan åkte hem gick jag upp på vinden och letade fram lite grejer som jag kan sälja på loppis, rensade lite i lägenheten och när jag var klar med det ställde jag mig i köket och slängde ihop en vegetarisk korvstroganoff. Fast med korv gjord på quorn då. Snabbt, enkelt och gott :) Äta, duscha, koka kaffe och slå sig ner i soffan - aaah! :)
 
 
Hmm..varför denna utrensning i lägenheten? Jo, därför att jag fått ett nytt jobb och det är dags att flytta! Snart styr vi flyttlasset neråt och ut mot kusten. Det ska bli så himla roligt, spännande och härligt :) Vi vet inget exakt datum än för flytten, men vi har flyttat förut några gånger, så jag vet hur mycket jobb det är med att packa och sortera..puh, bäst att börja lite smått. Vi tänkte ha en flyttloppis innan vi drar neråt och ska försöka sälja bort ungefär halva hemmet, så därför försöker jag rota fram saker vi inte använder och som går att sälja. Hoppas på att skrapa ihop en liten slant så jag kan köpa nya grejer till hemmet :)
 
Jag känner att det blir bra med en livsförändring nu, det behövs för att både jag och J ska utvecklas. För att vi ska kunna utvecklas tillsammans, sätta planer i rullning och rota oss. Kiruna kommer alltid vara hemma, men förhoppningsvis hittar vi en plats där vi trivs ännu bättre och kan bilda våran egen gemensamma familj. Då kan den platsen också kännas som hemma. Men nu är vi bara i början, i den lite stressiga delen av processen.Jag längtar tills vi har fått ett boende och är på väg, men förberedelsen går inte att undvika så det är bara att försöka ordna med allt innan dess.
 
Att komma iväg och få börja bygga på något nytt är något jag och J längtat efter ganska länge, så trots mycket planering och massor att göra ett tag framöver känns det bra att ha det här att se fram emot. Det här är något vi gör för våran egen skull, för att kunna bygga upp det liv vill leva. Vi är välsignade med Ett liv, vilket betyder att vi har En chans att göra det bästa av det. 
 
 
Den som sa att man måste våga för att vinna hade helt rätt.