I'm busy, busy, busy

Jobb, jobb, jobb...jag återkommer när mitt liv återvänder. 
 
 
Don't wanna work, work, work
I wanna make money while I sleep
 

My new look

Nu har jobbet dragit igång på riktigt och den här arbetsveckan har jag bara hunnit blinka så var det nästan helg. Skönt på ett sätt, men arbetsuppgifterna ligger ändå på hög inför nästa vecka. Nåväl, arbetsdagarna ska gå fort och kvällarna sakta :) Höstmörkret har börjat smyga sig på och jag tycker det är så mysigt när det är mörkt på kvällen. Hösten känns alltid som en nystart för mig och det är på något sätt uppfriskande för själen. 
 
Något träningspass har även fått stjäla någon timme denna vecka, men annars känns det inte som jag hunnit göra mer än jobba, äta, sova. För någon vecka sedan var jag och hämtade mina glasögon från optikern. Jag var på synundersökning för ca två veckor sedan eftersom synen blivit sämre de senaste månaderna. Jag hade absolut inte perfekt syn innan, men nu kände jag att det var dags för glasögon. Känns onödigt att anstränga ögonen om man inte behöver. Använder bara glasögonen ibland, exempelvis när jag ser på tv eller kör bil. 
 
 
Imorgon blir det jobb, träning och tacos som avslutning på veckan och inledning på helgen :) Det är bara att ladda batterierna inför nästa vecka genom att njuta av två dagars ledighet med en massa mys! och kanske god mat :)
 
 
"Sometimes, you need to step outside, get some fresh air, and remind yourself of who you are and who you want to be" 
 

M som i mat, måla, mysa

Har jag sagt att jag gillar mat? Jodå, både att laga och att äta. Den här veckan har det blivit vegetariskt och lax två dagar. Hittade ett recept på en gryta med quornbitar, fast jag hade sojabitar hemma men det gick ju lika bra det :) Väldigt enkel och ganska snabb mat att göra. Ingredienserna är quorn/sojabitar, gul lök, champinjoner, salt, svartpeppar och grädde. Jag la även till bladspenat. Denna gryta går att göra med kyckling i fall man inte vill ha den vegetariska varianten. Till detta gjorde jag blomkålsris eftersom vi försöker att bara äta liiite kolhydrater, men det går givetvis bra att ha vanligt ris om man vill. 
Idag gjorde jag en laxgryta och fuskade lite med nudlar. Kände mig så sugen på det, vilket inte händer speciellt ofta. Men efteråt blev jag sådär jobbigt mätt, så nu vill jag nog inte äta nudlar på ett tag.
 
 
 
 
Annars den här veckan då? Jobb, träning, mys med Nila, målat/tecknat och sovit. J har jobbat eftermiddag så jag har varit ensam om kvällarna efter jobbet. Det blir lite långsamt när man är van att ha någon att prata med och glo på serier med på kvällarna, men samtidigt hinner jag få massa annat gjort :)