Gammal nog för livets utmaningar

Äntligen har det lugnat sig på jobbet och jag har ork över till annat. De tre senste veckorna har varit hektiska, men den här veckan har jag kunnat sova bättre och koppla av mer. Så nu orkar jag uppdatera bloggen också :)
Sedan jag visade mig här på bloggen senast har jag hunnit fylla 27 år. Jag börjar faktiskt känna mig vuxen på riktigt nu! Jag hade turen att få fira födelsedagen med alla mina systrar, vilket inte har hänt de två tidigare åren då vi bott på olika håll i landet. Det gör vi fortfarande, men alla kunde komma upp till min födelsedag och det var en otroligt bra present :)
Även andra väldigt betydelsefulla personer besökte mig och gratulerade mig på födelsedagen, och jag fick också en hel del fina presenter.
 
 
Blommor är underbara och bland de finaste gåvorna man kan ge till någon tycker jag, därför blev jag så enormt glad när jag fick flera fina blommor och buketter!
 
 
 
 
Förutom att fylla år och umgås med mina nära, så har jag inte gjort så mycket. Nä, faktiskt har jag inte orkat. Något träningspass har det blivit, men inte många. Jag har försökt teckna lite, inspirationen slår till då och då. Annars har jag mest varit trött och nu när tröttheten börjar försvinna har jag fått problem med ischias. Alltid ska det vara något, men även om livet försöker bryta ner en så är det bara att vara stark och kämpa på. Träningen fungerar sådär när jag har känningar i benet. Har bokat tid för behandling, men måste vänta en vecka till.  
 
 
 
Idag var vädret helt underbart! Jag tog en promenad med Nila och det var så härligt att gå efter spåret och andas in höstluften. Det är något speciellt med hösten, jag älskar årstiden och njuter verkligen av alla härliga färger och naturens dofter. Idag när jag gick och njöt av naturen och solen så fylldes jag med spänning och ro på samma gång. Jag tänkte på allt jobbigt som varit de senaste veckorna och kände att jag behövde promenaden idag för att hämta kraft. Jag kände mig stark trots att kroppen inte samarbetar så bra just nu. Jag kände att framtiden kommer ge mig så mycket glädje, bara jag låter den göra det. Jag njöt av stunden, av att bara kunna vara. 
 
         
 
Vackra höst