Semester!

 
Måndag. Det låter ju tråkigt, men faktiskt inte. Den här veckan har jag semester och Johan är också ledig, så det här har varit en härlig måndag. Vi har kört ett ganska långt träningspass med både styrke och cardio. Härligt var det! Skönt också att slippa tänka på tiden, inte en massa jobb som stjäl tid. Efter träningen har vi bara varit hemma och pysslat med olika saker..eller ja, Johan har kollat fotboll och jag har passat på att plantera om någon blomma och lagat jättegod fläskfilé. Nu är det fotboll igen och då passar jag på att sitta här vid datorn :)
 
 
Jag provade denna nyhet från PRO en morgon och den var faktiskt helt okej. En ny grej med kvarg överst och jordgubbssylt i botten, så rör man om och avnjuter. Kan jag helt klart tänka mig att äta igen, fast det finns ju nyttigare alternativ.
 
 
Torsdag till söndag var det Kiruna festival, men det skippade vi det här året. För dåliga artister för det höga pris man ska betala i inträde. Älskling jobbade ändå hela helgen och jag hade inte ens orkat höra mig för om det var någon annan som skulle på festival. Nu efteråt tycker jag det var skönt att skippa, för det blir att dricka en del alkohol på sådana tillställningar. Jag har istället mått bra och kunnat träna :) Känns inte ens som att jag missat något. Vi var i alla fall en sväng på festivalområdet på lördag eftermiddag, mest bara för att kolla läget. Utetemperaturen har börjat vända - äntligen - så jag kan börja använda min snygga sommarjacka från ONLY. Snyggaste jackan på länge!
 
 
 
Jag har hunnit med lite självplågeri under helgen också. Om ni inte äger en epilator så tycker jag att ni skaffar en nu. Det är hemskt. Det gör ont. Men..så slipper man raka sig sen på ett tag. Epilatorn rycker bort hårstrån och fort går det. Och ont gör det. En del hår rycks bort från roten och det är det man vill, men en del hårstrån följer inte med från roten så då kan man vänta tills de växer ut en bit och sedan köra ett varv till. Jag har ansat både bikinilinjen och benen, men trots smärtan så tycker jag att det är värt det! Skönt att slippa kladda med vax eller raka sig var och varannan dag. Epilatorn går väl på någon hundralapp och låter som en gräsklippare när den är igång, men resultatet blir bra. Smörj in med någon lotion eller olja efteråt och vänta någon dag tills den irriterade huden har återhämtat sig, så har du sedan leeen hud :)
 
 
 
Har inte hunnit komma i den sommarform jag tänkte pga förkylning osv. men satsar ändå på en hållbar form, ingen tillfällig beach 2014, så om formen kommer lite senare än tänkt är det ingen större fara. Jag och Johan planerar eventuellt en utlandssemester till hösten, så förhoppningsvis har jag nått mitt mål till dess i alla fall. Tränar hårt nu när jag har semester och när det gäller kosten måste jag strypa lite fler kolhydrater. 
 
 
Älskling var och handlade en dag och kom hem med dessa underbaringar! Mmmm...en av de bästa sakerna med sommaren är alla goda bär! Passar ju bra att byta ut godiset och de andra onyttigheterna mot bär de närmaste veckorna då :)
 
 
"Att skapa utan att sprida det vidare är lika meningslöst som att tala utan att någon hör"
 
 
 
 
 

Snigelfart

Man kan tro att mitt liv går i snigelfart och att det inte händer ett dugg. Men det är fel. Det är bara här på bloggen det går i snigelfart. Livet har inte alls tagit det lugnt med mig den senaste tiden. Men nu är jag ledig 9 hela dagar och då ska jag njuuuta! Sedan jobbar jag en vecka och sen är det semester igen en vecka, och då får jag och hjärtat äntligen åka till älskade syster i Övik och hennes fina familj :) Lääängtar!
 
Senaste månaderna då?
Håll i er...
 
 
 
Vissa stunder har jag bara varit. Mellan jobbet, träning och alla vardagssysslor måste man hittat tid för sig själv. Ro om sig själv. Göra det man gillar.
 
 
Och jag har jobbat...
 
 
Och ätit mina mellanmål...
 
 
Lite här och där har det varit mys och bus med min lilla sparv. Ibland tittar vi bara på varandra, det behövs det också.
 
 
Och jag har jobbat...
 
 
Och jag har tränat...(Lägg inte märke till den stökiga bakgrunden)
 
 
                                     
 
 
Någonstans mitt i vardagen hann jag med att ta ledigt och hälsa på den här fina familjen i Övik. Moster och mormor åkte 70 mil för att gosa med underbara Lykke och självklart också för att umgås med resten av familjen :)
 
 
♥♥♥
 
 
Vi har varit hos mor min och ätit god mat och somnat på soffan (husse och Nila somnade iaf ).
 
 
Jag och hjärtat firade 9 år i maj. 9 underbara år! Vi har kämpat i motgång, haft motvind, men alltid stått stadigt och vänt motgångarna. Vi har lyckats stötta varandra när den andra varit svagare, lyft upp varandra. Vi har njutit av varandra och låtit medvinden ge liv i vårat segel. Jag ser inget annat än ett helt liv tillsammans med dig ♥
 
 
 
Jag och Johan firade midsommar med släkten på pappas sida. Mina älskade småsystrar var med, saknade bara storasyster. 
 
 
 
Och idag...idag slutade jag tidigare från jobbet och åkte förbi affären för att handla lite mat, hårfärg och shampoo. Köpte lite vegetariska alternativ. Vi har slarvat lite på senaste för jag har inte haft någon energi eller inspiration till att hitta på maträtter. Nu har inspirationen börjat komma tillbaka och då ska vi minsann återgå till vårat nyårslöfte - nämligen att äta mer vegetsrisk kost. Fisk och skaldjur äter vi mer av och det ingick ju också i nyårslöftet. Idag blev det grönsaker, vegetariska basilikapuckar och creme fraiche med vitlökssmak till lunch.
 
 
 
Nu ska en glad tjej njuta av sin semester. Börjar semestern med att invänta att hjärtat slutar jobbet så att vi kan åka och träna, och sedan fixa tacos till middag! :)
 
 
 
"Alla våra drömmar kan uppfyllas om vi har modet att upfylla dom"