Paus i plugget!

Igår tog jag en day off och ägnade mig åt annat än skolarbete. Vi for till Skeppsmaln med Sanna och Linus. Vädret var fint bortsett från att det blåste lite, men det var tur att vi for igår, för idag har vi haft väldigt blåsigt och regningt från och till. Skeppsmaln är ett fiskeläge med fina klippor att sola på om det är varmt, mysiga små hus och en rolig lekpark :) Vi tog med oss fika och tänkte ha picnic på klipporna, men det blåste alldeles för mycket där, så vi satte oss vid ett utebord en bit bort istället.  
 
          Johan på klipporna. "Johan stå där nu så jag kan fota dig", "Aj aj kapten"...

 
Efter vi fikat gick vi runt och tittade lite. Vi hittade Äventyrslandet...
 
 
Där fick jag och Johan utlopp för vår dröm om Titanic..fast båten hette Anna och var nog inte direkt i samma klass som titanic.
 
 
Nila skulle ju såklart inte vara sämre, så hon satte sig i korgen...
 
 
Och vid klipporna hittade hon en fyr som hon absolut skulle upp i. Sedan var vi tvungen att hålla henne kopplad, så hon inte hittade på fler galenskaper.
 
Det var alltså gårdagens äventyr. Skönt att komma ut en sväng och göra något annat, och roligt var det! Hösten börjar synas här med, så det kanske inte är så många fina dagar kvar. Bäst att passa på när solen är framme :)
 
 
 På kvällen var vi förbi hos Tomas, Ida och deras lilla Doris, för att se på hockey. Planen var att åka till Kristian i Bjästa, men han hade andra planer än vi. Vi fick komma till Linus kompisar istället, och när vi for därifrån var jag tvungen att ta en bild på Ö-vik by night. Syns kanske inte så bra, men det är rätt fint nu på hösten när det är kolsvart ute och lamporna i staden lyser. Och arenan lyser alltid upp med sitt blåa sken(t.h.på bilden).
 
 
 

Kommentera inlägget här :